Middelen en materialen

De schoonmaakmiddelen en materialen van Hotel Cleaning Company

Hotel Cleaning Company werkt in alle hotels met dezelfde schoonmaakmiddelen en materialen. Door die standaardisering, net als die van het hele werkproces, zijn efficiëntie en continuïteit gewaarborgd.

Als in een drukke periode extra medewerkers nodig zijn, hoeven zij tenslotte niet eerst te worden ingewerkt. Zij kunnen direct overweg met het materiaal en weten precies de schoonmaakmiddelen te gebruiken. Zo verloopt de schoonmaak van de kamers ondanks de inzet van nieuw personeel even soepel als anders.

Hierbij de partners waarvan Hotel Cleaning Company schoonmaakmiddelen en materialen afneemt.

Werner&Merz (Tana)

Werner&Merz is vernieuwend op het gebied van hygiëne en reinigingsoplossingen, niet in het minst in de hotelbranche. ‘Wij voelen ons verantwoordelijk voor schone, veilige en representatieve hotels en werken samen met onze klanten om de verwachtingen van hotels en hun gasten te overtreffen.’

Bij de ontwikkeling van schoonmaakmiddelen wordt streng rekening gehouden met de gezondheid van de gebruikers en met het milieu. Onder meer door het gebruik van gecontroleerde doseringssystemen wordt verspilling van chemie voorkomen. Samen met de opdrachtgevers, en dus ook met Hotel Cleaning Company, wordt uitgebreid gesproken over de toepassing van producten om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan duurzaamheid.

Zie ook www.wmprof.com

Wanzl

Onze schoonmakers werken met trolleys van Wanzl. Toonaangevend bedrijf, met zeven productievestigingen in Europa en China. De producten zijn afgestemd op werken onder tijdsdruk zoals dat bij uitstek geldt voor de hotelschoonmaak. En dus zijn onze trolleys eenvoudig in het gebruik en uiterst betrouwbaar.

Wanzl slaagt er ondanks de alsmaar toenemende productie en het groeiende aantal medewerkers in om CO2-uitstoot en brandstofgebruik sterk terug te dringen.

Zie ook www.wanzl.com.

Nilfisk

Het Deense Nilfisk, eigendom van Nilfisk-Advance A/S, behoort tot ’s werelds grootste fabrikanten van reinigingsapparatuur. Nilfisk heeft fabrieken in Europa, Azië en Noord-Amerika, verkoopkantoren in ruim veertig landen en distributie in meer dan zeventig landen.

Green Meets Clean. Dat is de duurzaamheidsslogan die Nilfisk hanteert bij het ontwikkelen van efficiënt werkende reinigingsoplossingen, waarbij minder energie, water en schoonmaakmiddelen gebruikt hoeven te worden.

Zie ook www.nilfisk.nl.